Cykla för klimatet

Den fantastiska flyern som Kjelti och Albrecht utrustade med sjukhusplasthandskar och lim på ketchupflaska, tapetserat staden med.

Den fantastiska flyern som Kjelti och Albrecht utrustade med sjukhusplasthandskar och lim på ketchupflaska, tapetserat staden med.

Om en vecka smäller det. Ännu en internationell klimataktionsdag, utlyst av organisationen 350 går av stapeln och jorden runt kommer folk kräva att världens ledare tar klimatfrågan på allvar i december på COP15 och kommer fram till ett bindande och rättvist avtal. Självklart kan jag inte låta bli att vara en del av detta, särskilt inte efter att ha hört Kjeltis fantastiska idé. I Malmö kommer flera olika aktioner äga rum med ett aktivitetsfyrverkeri på Stortorget som höjdpunkt. Vi kommer att anordna en färgsprakande och högljudd cykelparad som avgår från Värnhemstorget och på så sätt visa hur utmärkt för klimatet det är att cykla och samtidigt locka folk till Stortorget. Vi samlas kl. 12, vill du vara med i en gemensam pyntningsritual finns vi där från kl.11.

Som varje lördag finns Soppa för värme på plats och serverar soppa, bröd, kaffe, te och bakverk. Perfekt uppladdning inför en dag i klimatets tecken!

350vav 009

Alternativ reklam: stängselvävning vid Centralens cykelparkering: "CYKLA FÖR KLIMATET 350.ORG" Här kombinerat med flyersutdelning.

Annonser

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: