Pappas gamla lakan eller När Nigina lärde sig väva i stängsel

För ett par veckor sedan föreslog min kompis Nigina att vi skulle väva i ett stängsel som finns nedanför huset där jag bor. Vi bestämde oss för vad vi skulle skriva men sen blev jag sjuk, det blev kallt och vi har haft fullt upp med annat. Men idag bestämde vi oss för att ta oss an det där tråkiga stängslet. Utrustade med pappas sönderrivna gamla lakan gick vi ut i solens sken.

Vi började med ett hjärta och Nigina som ville skapa fritt började dra tygbanden hit och dit inuti hjärtat. Jag hakade på och efter en stund var hjärtat mer eller mindre fullt. Då hade ett gäng ungdomar hittat till andra sidan stängslet där de spelade fotboll (ja, det är alltså runt en liten fotbollsplan stängslet är). Det gällde att akta fingrarna när 2×80 kg fotbollsspelare dunsade in i stängslet…

En kille tyckte att vi skulle sätta eld på hjärtat när det blivit mörkt, så att det blev en brinnande kärlekshälsning. Jag medgav att det skulle vara vackert men samtidigt skulle det försvinna på några sekunder. Om vi lät bli så skulle det sprida kärlek längre.

För att texten skulle synas bättre så fortsatte vi med samma metod. Det tar längre tid än den metoden vi använt innan men blir väldigt fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: