Hur man stoppar SD

Igår slog jag, Ronnie, Ebba, Emma och Erik våra kloka huvuden ihop, fattade pennorna och gick till konstnärligt angrepp mot Sverigedemokraterna. Resultatet blev bl.a. den här serien med affischer som som kopieras upp och tapetseras på Malmös gator:

Ronnie fixade fina flygblad på datorn, fler hittar du här.

Låt dig gärna inspireras och gör din egen konstiga protest mot Sverigedemokraterna. Ett parti som bygger sin politik på den nationalistiska principen och eftersträvar ett befolkningsmässigt homogent samhälle hör inte hemma i vår demokratiska riksdag. Sådana åsikter för tankarna till Hitlers politik på 1930-talet, en politik som borde gått under med honom.

Etiketter: , , ,

12 svar to “Hur man stoppar SD”

 1. Joakim Larsson Says:

  Ptja, det här var iallafall en roligare protest än mycket annat man stöter på.

 2. sven svensson Says:

  uta nsverigedemokraterna hade inte myndigheterna förstått den 1% som kommit in i hjärnan på dom att Oh vi kanske borde ta hand om invandrarna mer och Kanske skicka hem dom om dom kommer hit och är kriminella bara.

  • 365malmo Says:

   Menar du att sverigedemokraterna behövs för att myndigheterna ska skärpa sin flyktingpolitik? Som jag har förstått det så finns det många som röstar på sd som egentligen inte håller med dem i deras flyktingpolitik, utan bara är missnöjda med hur Sverige ser ut idag och tröttnat på de andra partierna. Till följd av detta riskerar vi att få ett främlingsfientligt parti i riksdagen och det skrämmer mig.
   Jag håller med dig om att vi borde ta hand om invandrarna bättre, precis som vi borde ta hand om alla i vårt samhälle som har det svårt. Att utvisa personer som begår brott tror jag inte hjälper dem. Istället tycker jag kriminalvården borde reformeras så att den bättre kan stötta internerna att bryta med sitt kriminella liv, oavsett vilken etnisk bakgrund de har.

 3. Nina Moradi Says:

  Så himla bra…
  … ge dem en kram…

  klockrent

 4. Anne-Marie Grave Says:

  Vi har bara ett klot – jorden – och det finns inga främlingar. vi är alla ansvariga för detta underbara klot och borde samarbeta mot krig och miljöförstörelse. SD vill sätta upp höga staket runt Sverige och det kommer aldrig att funka. ”Invandringen” kommer att fortsätta och folk från andra delar av vårt gemensamma klot kommer att bli fler här, för vi har gott om vatten och bra klimat, än så länge. Av ren överlevnadsinstinkt borde vi förbreda oss på det och tänka glokalt – tänk globalt och agera lokalt! Sverige kommer att utvecklas i multikulturell riktning mer och mer, sanda mina ord!

  • 365malmo Says:

   Det är precis den solidaritetstanken vi måste sprida så att de som planerar att rösta på sd tänker om!

 5. Nikke Lindqvist Says:

  Heja! Just den sortens mikrobudskap som fungerar bäst faktiskt. Glad att de dem.

 6. Ras för SD Says:

  […] I bl.a. den här artikeln kan vi läsa att Sverigedemokraternas stöd rasar drastiskt- nu ligger de enligt Skops väljarbarometer på 2,9 procent jämfört med 5,0 procent sist. Dessutom leder de rödgröna som har gått fram med 2,0 procentenheter. Detta är ju glädjande nyheter för Sverige! Jag blir lika glad varje gång. Men, vi får inte bli bekväma. Än är inte valet vunnet, och än har vi inte helt övertygat folket om att en rödgrön regering är vad vi behöver efter fyra år av ökade klyftor, arbetslöshet och dyra reformer som skapat få jobb. Vad gäller SD så tror jag det viktigaste är, precis som Jonatan sagt, att bekämpa orättvisorna, skapa jobb och minska klyftor, men också att faktiskt visa att Sverigedemokraterna har fel; både vad gäller statistik, kultur och människosyn. Förövrigt finns här en sida med affischer om hur man stoppar SD. Check it out […]

 7. Lisa Linder Says:

  Åh så himla fint! Jag blir glad av att se att vi nog trots allt är många som reagerat på Sverigedemokraternas inhumana politik! Det är skrämmande att de fått så mycket gensvar, speciellt som attityderna mot invandring har blivit så himla mycket bättre bara de senaste åren! (En omfattande svensk studie visar att från 2002-2007 ändrades siffran på hur många som skulle ogilla att någon i familjen träffade en person med utländsk bakgrund från 25% till 12%) Främlingsfientligheten håller faktiskt på att försvinna i rasande takt, och förhoppningsvis är partier som SD ett utdöende fenomen.. Men man vet ju aldrig. Och tills dess måste vi fortsätta att ta kampen. Det är vi som har rätt!

  • 365 Malmö Sofia Says:

   Ja, jag hoppas också att främlingsfientliga partier som SD är ett utdöende fenomen! Det är bara att fortsätta att kämpa för ett solidariskt samhälle! Yes, det är vi som har rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: