Perversion – bekännelsernas afton

image

Bara namnet på evenemanget väcker förhoppningar. Perversion, bekännelser, smaskiga hemligheter. Och det blev en väldigt trevlig kväll! Tyvärr lite få i publiken men vi som var där verkade ha kul. Lite utdraget program men det gav bara utrymme för lite tecknande. Tur att man har blocket med sig när inspirationen spirar.

image

Det var mycket sexrelaterat men även insikten om att perversion kan sträcka sig över så många andra områden. Klubb ONT gjorde ett fantastiskt framförande kring ölnörderi, äckliga kroppsfunktioner och den accepterande synen på äntligen-fredags-alkoholismen.

image

Vi i publiken bjöds in att göra ”anonyma” bekännelser från scenen, bakom ett rött draperi. Det strömmade in perversa bekännelser från de sociala medierna. Man fick reda på saker som man kanske hade velat vara utan.

image

Själv kände jag mig lagom pervers där jag satt och lät den uppvaknande kåtheten sprida sig över pappret samtidigt som jag smaskade i mig vindruvor som fraktats alldeles för långt och för en stund förlorade mig i jakten på den perfekta bilden. Den som fångar allt men gör att jag riskerar att missa att uppleva det i nuet. Allt för kicken av vännernas gillande på facebook och instagram.

image

Perversionen har många ansikten, men det finns något väldigt förlösande i att dela dem med andra. En acceptans sprider sig i rummet för även de mest häpnadsväckande bekännelserna. Kvällen väckte många tankar och funderingar, men modet att inta scenen fanns inte denna kväll. Men jag har kommit närmare erkännandet av mina egna perversioner, om än bara inför mig själv. Vad som avslöjades? Det hade du fått veta om du varit där… Tack Ord på scen för en härlig kväll!

Annonser

Etiketter: , , ,

2 svar to “Perversion – bekännelsernas afton”

  1. Monica Hjort Says:

    Det känns varmt i min mage att bli överraskad av dig. Vilka fina bilder. Bättre än pärlplattstomtarna! Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: